Welkom op de site van Ge-fixt                                                                      

Ge-fixt is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in het repareren van allerhande elektrotoestellen, onafhankelijk van merken, dit wil zeggen dat elk huishoudtoestel bij u thuis in aanmerking komt om hersteld te worden. Door jaren ervaring in de elektrosector kunnen oplossingen aangeboden worden.

Herstelling of verkoop van elektro waar service centraal staat is de doelstelling van Ge-fixt. Door gunstige tarieven bespaart u al gauw heel wat euro's.

De herstelling van u defect toestel kan bij u thuis gebeuren in de omgeving Antwerpen ,Mechelen of Brussel . Omdat Ge-fixt gevestigd is in Duffel kan er in deze regio snel gereageerd worden op uw oproep .Wanneer er zich bij u een defect voordoet aan een van uw toestellen kan u contact opnemen voor een herstelling aan huis of u brengt het toestel naar het atelier.                      

Als u woonplaats zich niet in de buurt bevind kan u een kijkje nemen op de regiopagina voor een servicedienst gelegen dichter bij huis. Deze dynamische partners kunnen u net als Ge-fixt een oplossing op maat aanbieden voor al uw  problemen met witgoed toestellen.

 

Wanneer u toch een nieuw toestel wenst te kopen kan u ook hier terecht. Meer informatie over onze voorwaarden kan u vinden op onze verkoop pagina.


Mocht er u nog iets onduidelijk zijn aarzel dan niet om Ge-fixt te contacteren. info@ge-fixt.be                                                                                           

Koen Gelens

 

Service: ANTWERPEN, MECHELEN, LIER