ASKO-wasmachine de oplossing voor zorgeloos wasplezier!

Er zijn een aantal pluspunten waar de ASKO-wasmachine zich onderscheidt van andere merken.
Vooral de topkwaliteit en dus lange levensduur zijn de investering waard. 

HERKENBAAR?

Veel lawaai en trillingen
Vervuilde rubberen deurmanchet
Te kleine deur
Trage wasprogramma’s

DE ASKO-OPLOSSING

Trilvrij centrifugeren
Hygiënisch Steel Seal (geen rubber)
Grote deur  bij ASKO-wasmachines
Quick Pro (59 Min) programma

462 ,-
Classic model vanaf
0 ,-
Logic model vanaf

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Trilvrij centrifugeren

De Quattro Construction is een uniek systeembestaande uit vier schokdempers die de trillingsenergie van de buitenste trommel naar de bodemplaat van de machine overbrengen. De volledige constructie bevindt zich feitelijk in de behuizing,  en zelfs wanneer de trommel tegen maximale snelheid draait of op gang komt, worden er zo goed als geen trilingen gegenereerd.

Video afspelen
Video afspelen

Hygiënische Steel Seal Deur (geen rubberen manchet)

Een algemeen kenmerk van alle comerciele/industriele wasmachines ongeacht dat ze gebruikt worden in hotels, zorgcentra, of schoonheidsalons, is dat ze geen deurrubber meer bevatten. En daar is een goede reden voor. De Rubber deurdichting kan na verloop van tijd stuk gaan en er kan zich vuil ophopen; dus door deze te verwijderen in de constructie van de asko-wasmachine kunt u voortaan hygiënischer wassen. Bovendien gaat het beladen en legen van de wasmachine via de Steel Seal deur van Asko ook veel makkelijker. Alle huishoudelijke toestellen van Asko zijn met deze duurzame deuroplossing uitgerust.

Video afspelen
Vloeibaar wasmiddel
Auto dose Systeem /automatisch toevoeging van vloeibaar wasmiddel 100%
Wasverzachter
Auto dose Systeem / automatisch toevoeging van wasverzachter 100%

Nauwkeurig Doseren

Met het Auto Dose-systeem moet u enkel de vuilgraad aangeven, de overige beslissingen kunt overlaten aan de de slimme algoritmen die het Auto Dose-systeemregelen. 
het Auto Dose-syteem verzekert dat het water en spoelmiddel goed vermengd worden voor dat ze het wasgoed in de trommel bereiken. Dit beperkt het risico op eventueele vlekken op donkere stoffen en zorgt over het algemeen voor een beter wasresultaat.
Verder wordt het spoelmiddel via dit systeem vroeger tijdens het proces ingezet, waardoor de reiniging ook bij lagere temperaturen doeltreffender is.

Het Auto Dos-systeem vind u op het model W6098X.W en het model W4096R.W

Call Now Button