Wasmachine herstellen in en rond Antwerpen

Expert in de reparatie van wasmachines van grote en kleine merken!

Herstelling en onderhoud van wasmachine

Onze kleren met de hand wassen? Dat kunnen we ons niet meer voorstellen. Onze wasmachine wordt dagelijks gebruikt en we staan niet stil bij het comfort ervan... totdat ze stuk is. Het liefst van al wilt u op hetzelfde moment een betrouwbare wasmachinehersteldienst bellen die snel ter plaatse is, uw probleem onmiddellijk verhelpt en u een realistische prijs aanrekent. Dat kan! Gefixt staat voor kwaliteit, een betaalbare prijs en een snelle en efficiënte oplossing voor de herstelling van alle wasmachines. Elk merk, elk soort toestel kan van onze dienstverlening gebruik maken: bovenlader en voorlader, wasmachines die uit verschillende eenheden bestaan of compacte wasmachines. Wij gaan steeds op zoek naar een langetermijnoplossing, zodat het probleem na de herstelling definitief opgelost is. Gefixt staat in voor zowel algemene onderhoudsdiensten als plotse defecten van uw wasmachine.


Veel voorkomende problemen met een wasmachine

Merkt u dat uw wasmachine anders doet dan normaal? Win dan zo snel mogelijk advies in. Hoe sneller een probleem van uw wasmachine verholpen is, hoe minder kans dat het probleem groter wordt. Dat bespaart u tijd en reparatiekosten. U kunt steeds vrijblijvend contact opnemen met Gefixt als een van de volgende problemen zich voordoet:

  • Uw wasmachine start niet.
  • Uw wasmachine draait niet volgens haar normale toerental.
  • Uw wasmachine trilt overmatig.
  • Losse slangen, een verstopte afvoerpijp? Dit kan het gevolg zijn van lekken en andere soortgelijke schade of slijtage van uw wasmachine.
  • Uw wasmachine voert het water niet voldoende af.
  • Uw wasmachine levert geen warm of koud water.
  • Uw wasprogramma zorgt voor vlekken of laat zeep achter in de kleding.

Bel ons nu om uw wasmachine te herstellen. Herstellingen of onderhoudswerken die snel kunnen uitgevoerd worden besparen u tijd, geld en stress!


Onze klanten getuigen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Lise Antwerpen

Een metalen knop van m'n trui kwam in de trommel van m'n wasmachine terecht. M'n wasmachine begon enorm veel geluid te maken, het geluid ging weg, maar de knop was weg en ik was bang om m'n wasmachine nog verder te gebruiken en zo grotere problemen te creëren. Omdat m'n gebruikelijke klusjesman op vakantie was, kwam ik op de website van Gefixt terecht. Het was een gok of zijn diensten even goed zouden zijn als die van m'n vertrouwde klusjesman, maar ik werd aangenaam verrast. Koen van Gefixt stond 's avonds na m'n werk aan m'n deur en herstelde het probleem op korte tijd en vroeg hiervoor een zeer redelijke prijs. Ondertussen heb ik zijn adres aan m'n buren gegeven die ook reeds gebruik maakten van zijn diensten en even tevreden als mezelf zijn!


Hebt u een probleem met uw wasmachine?
Bel of app ons in en rond Antwerpen en vraag gratis advies of een snelle interventie aan huis


Lees meer over problemen met een wasmachine

Verzenden
User Review
3.4 (15 votes)