Repair - Dryer repairs in and around Antwerp

Specialized in repairing dryers of big and small brands!

Herstelling en onderhoud van droogkasten

Draait uw droogkast al een tijdje minder snel dan gebruikelijk? Maakt ze meer lawaai dan anders? Merkt u plots dat uw kleding nog vochtig uit de droogkast komt? Bel dan nu meteen Gefixt! Gefixt in Antwerpen is gespecialiseerd in de herstelling van droogkasten van kleine en grote merken. Gefixt levert niet alleen kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij maken er een punt van flexibel in te spelen op uw agenda. Niets vervelender dan een lange wachttijd voor de herstelling van uw droogkast die u dagelijks gebruikt. Gefixt stemt zijn agenda af op die van u, zodat er snel een oplossing kan worden gevonden, u kiest het tijdstip: vroeg in de ochtend, onder de middag, 's avonds... Gefixt staat voor u klaar!

Zoals eerder vermeld gaat Gefixt voor kwaliteit, een betaalbare prijs en een snelle en efficiënte dienstverlening. U betaalt voor de dienstverlening, niet voor de tijd die er wordt ingestoken. Twijfel niet om advies of een offerte te vragen. Vervolgens beslist u om al dan niet gebruik te maken van onze diensten.


Veel voorkomende problemen met een droogkast

Bij Gefixt hebben we de kennis en expertise om elk probleem van uw droogkast te repareren. Enkele van die veel voorkomende problemen die u niet ongemoeid kan laten zijn:

  • Uw droogkast warmt niet op.
  • Uw droogkast maakt een vreemd of overmatig geluid.
  • Uw droogkast start niet wanneer u de startknop induwt.
  • Uw droogkast geeft aan dat de opvangbak, vol is terwijl deze leeg is.
  • Uw droogkast vertoont geen enkel teken van leven (geen ledindicatie of verlichting meer )
  • De trommel draait niet.
  • De droogkast produceert te veel warmte.

Bel ons nu om uw droogkast te herstellen. Herstellingen of onderhoudswerken die snel kunnen uitgevoerd worden besparen u tijd, geld en stress!


Onze klanten getuigen:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Robin Antwerpen

M'n droogkast maakte een vreemd geluid en de trommel draaide trager dan anders. Ik keek snel op het internet voor een hersteldienst in Antwerpen, vond Gefixt en enkele uren later stond Koen voor m'n deur. M'n droogkast werd op een uur hersteld en ik betaalde een zeer redelijke prijs. Dankje voor de goede service Koen!


Probleem met uw droogkast?
Bel Gefixt in Antwerpen en vraag gratis advies en een offerte!


Lees meer over problemen met een droogkast

Sending
User Review
0 (0 votes)