AEG vaatwas met foutmelding E20

Repareren van brommend geluid bij een defecte vaatwas AEG

AEG VAATWAS met errorcode 20
Vaatwas maakt brommend geluid

Hoe los ik een storing E:20 op bij een afwasmachine AEG

Afvoerpomp AEG vaatwas
Geblokkeerde afvoerpomp van aeg vaatwas

Foutcode 20 op een AEG-vaatwasser kan duiden op een probleem met de afvoerpomp watertoevoer of -afvoer. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen:

  1. Controleer de watertoevoer: Zorg ervoor dat de watertoevoerklep naar de vaatwasser volledig open is en dat er voldoende waterdruk is. Controleer ook of er geen knikken of verstoppingen zijn in de watertoevoerslang.
  2. Controleer de waterafvoer: Controleer of de afvoerslang niet geknikt is of verstopt is. Zorg ervoor dat de afvoerpomp correct werkt.
  3. Controleer de filters: Controleer of de filters in de vaatwasser schoon zijn en niet verstopt zijn. Vuil en resten kunnen de watertoevoer en -afvoer belemmeren.
  4. Controleer de vlotter: Controleer of de vlotter in de vaatwasser niet vastzit en vrij kan bewegen.

Als geen van deze stappen het probleem oplost, kan het zijn dat er een probleem is met de watertoevoerklep, de druksensor of een ander onderdeel van de vaatwasser. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met een professionele reparateur of de klantenservice van AEG voor verdere hulp en advies.


merk: AEG

Vaatwasser reparatie in de gemeente Lint. Deze storing in de vaatwas werd gerepareerd door een stukje vuil (houten stokje) uit de afvoerpomp te halen.

REPAREER MIJN TOESTEL ANTWERPEN (OMGEVING)  REPAREER MIJN TOESTEL MECHELEN(OMGEVING) VRAAG EEN OFFERTE