Waterproof storing wasmachine Miele

Miele wasmachine waterproof storing

 

Display geeft de melding ‘storing waterproof’.

Oorzaak

Het waterproofsysteem van de wasautomaat is in werking getreden.

Oplossing

Zorg ervoor dat u de watertoevoerkraan sluit. Maak het apparaat spanningsvrij door de stekker uit het stopcontact te halen (alleen dan stopt de afvoerpomp met draaien). Haal het wasgoed uit de wastrommel door door aan het koord van de noodontgrendeling te trekken.

Opmerking

Controleer voor het openen van de wasautomaat altijd of de trommel stilstaat wanneer u het wasgoed uit de automaat wilt halen. Wanneer u uw hand in een nog draaiende trommel steekt, kunt u zichzelf lelijk verwonden.

Is de storing nog steeds niet verholpen?

Dit is een complexe storing die u niet zelf kunt oplossen. Wij adviseren u dan ook een van onze service monteurs naar uw wasautomaat te laten kijken. Neem hiervoor contact op met onze reparatiedienst. Onze reparatiedienst kan de storing van uw wasmachine snel uitlezen, en voor u snel tegen een laag tarief repareren.

Heeft u bovenstaand advies opgevolgd en knippert de melding nog steeds of komt de melding op een later moment weer terug? Of komt u er gewoonweg zelf niet uit? Neem dan contact op met onze reparatiedienst. Onze wasmachine monteurs kunnen de storing van uw wasmachine snel uitlezen, en voor u snel tegen een laag tarief repareren.

 

Call Now Button