Een zeer stille wasmachine?

contact-form-7 id=”1624″ title=”Bel mij_copy”]

Daverd je huidige wasmachine nog niet door het plafond, of reist hij door het huis? Dan is de Asko wasmachine de perfecte keuze. Je zult echt versteld staan van het verschil in wasmachineconstructie. We leggen kort uit waarom. Maar Asko wasmachines hebben meer te bieden dan deze Quattro-constructie.

W


Waarom een Asko wasmachine?

De ASKO manierDe andere manier
Quattro™ – vier schokbrekers op een bodemplaat van verzinkt plaatstaalTwee schokdempers op een bodemplaat van kunststof
Active Drum™ – met uitneembare wasgoedmeenemersConventiële trommel met vaste wasgoedmeenemers
SmartSeal™ – geen rubberen deurmanchetRubberen deurmanchet
Gietijzeren contragewichtBetonnen contragewicht
Roestvrij stalen kuipKunststof kuip

Schokbreker systeem met vier dragende veren

De basis van elke wasmachine is het Quattro systeem. De trillingen die bij het centrifugeren vrijkomen, worden tot 80% verminderd dankzij een unieke ophanging uit de professionele sector. Doordat trommel en kuip op een systeem met vier schokdempers staan, kunnen deze trillingen worden opgevangen en niet meer worden doorgegeven aan de wasmachinebehuizing. Hierdoor is de Asko wasmachine stabieler en kan hij ook op houten vloeren geplaatst worden.

Het Quattro systeem met schokbrekers vormt de stabiele basis van elke Asko wasmachine
Het zelfdragend systeem met 4 schokbrekers vormt de basis van elke Asko wasmachine

SmartSeal

Een Asko wasmachine is voorzien van een SmartSeal dichting De manchetrand zit niet meer bij de trommel, maar is verplaatst naar de vuldeur. In combinatie met de grote vulopening is deze aanzienlijk groter is geworden, de was kan je nu heel gemakkelijk in en uit de wasmachine kunt halen. Meer comfort zonder strepen van het vuil op de manchet.

Een Asko wasmachine heeft geen manchet, maar een afsluiting met een rubber op de deur
Een Asko wasmachine heeft geen rubber, maar een afsluiting met een rubber op de deur

Gietijzeren contragewicht

Zoals de uitleg van de Quattro constructie al is aangegeven is de stabiliteit van moderne wasmachines zeer belangrijk. Dit heeft niet alleen te maken met houten vloeren (deze hadden we vroeger immers ook al). Echter zijn de machines tegenwoordig uitgerust met een print en electronica. Dat brengt heel veel voordelen met zich mee, maar maakt de machines ook gevoeliger. Neem ter voorbeeld maar de melding van onbalans. Mede daarom is stabiliteit welke verkregen wordt met een sterk en degelijk gietijzer contragewicht een grote meerwaarde. 

Het gietijzeren contragewicht zorgt voor stabiliteit en is onverwoestbaar degelijk
Het gietijzeren contragewicht zorgt voor stabiliteit en is onverwoestbaar degelijk

Roestvrijstalen kuip

Ten slotte bieden alleen Asko en nog een ander merk nog wasmachine die uitgevoerd zijn met een roestvrijstalen kuip. Andere merken zijn overgestapt op kunststof kuipen. Asko kiest er echter bewust voor om – vanwege kwaliteit en duurzaamheid – de wasautomaten allemaal te voorzien van degelijke roestvrij sabelen kuipen.

Alleen Asko en Miele maken nog gebruik van een kuip van roestvrijstaal. Deze twee topmerken kiezen daarmee bewust voor de hoogte kwaliteit
Een Asko wasmachine heeft een kuip van roestvrijstaal. De hoogste kwaliteit is hierbij de norm.

 

 

 

 

Klantenservice

Reparaties

Nieuw Elektro

Follow Us

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by Elektrohersteldienst