reparateur wamachine

Reparateur wasmachine

Reparateur wasmachine

Expert reparateur van uw wasmachines!

Tips van onze Wasmachine Reparateur

De wasmachine warmt het water niet meer op? Belt je snel een reparateur wasmachine of kijkt je eerst zelf even wat er kan aan gebeuren. Wanneer een wasmachine aangezet word en begint te draaien is het niet zo dat het water direct op temperatuur is.

Dus wanneer u aan het glazen raam voelt in het eerste kwartier kan het zijn dat het water nog niet is opgewarmd. Dit is echter normaal omdat de wasmachine eerst water vult koud uit de kraan, de wasmachine beschikt over een verwarmingselement dat dan het waswater zal opwarmen tot de ingestelde temperatuur van de wasmachine is bereikt.Het verwarmingselement zit onder in de trommel en is een gebogen metalen element dat opwarmt. Door kalkafzetting op het verwarmingselement kan het zijn dat deze niet goed genoeg meer functioneert dat er een isolatielaag gevormd word. Of het kan ook dat de kalk en vuilresten het metaal van het verwarmingselement gaan aantasten waardoor de er waterinsijpeling is de gebogen buis, meestal zorgt dit dan voor het afslaan van de differentieelschakelaar of zekering in de zekeringkast , tijd om de reparateur wasmachine te contacteren om het onderdeel vakkundig te verwijderen en een nieuw verwarmingselement in het toestel te plaatsen. Dt gebeurd best door een specialist wasmachines reparateur.

Het verwarmingselement zit steeds onderin de trommel , soms is dit onderdeel langs achteren in de machine te bereiken, maar omdat zeker te weten, neemt U het beste even een zaklamp erbij om te kijken door de gaatjes van de binnenkrommel waar het nu juist gemonteerd is, soms moet de voorplaat of de achterplaat verwijderd worden afhankelijk van welk type wasautomaat.

Wanneer het verwarmingselement stuk is kan men dit uitmeten door met een meettoestel de weerstandswaarde na te meten, deze waarde moet tussen de 20 en 30 ohm liggen wanneer de meter 0 aangeeft is de verwarming van de wasmachine stuk.

Het juiste onderdeel is voor de wasmachine kan het best door een reparateur besteld en vervangen worden, zo heeft U de garantie dat het toestel weer opwar

Onze wasmachine reparateur staat altijd klaar om u te helpen. Bel ons nu! of Lees meer over onze wasmachine repareren en herstellen dienst.

Geplaatst in Wasmachine reparatie en herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *